diumenge, 25 de març del 2018

2n dia de Campus

Després d’haver provat el matalàs i haver carregat les piles, ens hem llevat amb bona música, com és tradició, per aixecar-nos a tope des de bon matí. Hem tingut un bon esmorzar de campions i, seguidament, hem anat amb els entrenadors a pista per millorar la lectura del joc i aprendre nous recursos per atacar quan ens trobem amb un tall d’un company o una ajuda de la defensa. A més hem aprofitat per millorar el nostre aro passat i les finalitzacions amb pèrdua de pas. També hem començat les sèries de tirs lliures, triples i two-ball.

La resta d’estona del matí hem estat fent activitats que ens ajuden a cohesionar-nos com a grup i ens ha passat l’estona volant.

A l’hora de dinar, com també és tradició, hem tingut l’honor de menjar-nos un bon plat de fideuà de la casa, llibrets de segon i fruita de postres.

Per descansar una estona, després de menjar hem estrenat les Activitats de Migdia d’aquest any, tranquil·les però no menys divertides. Els i les cadets han après a ballar country i tot!!!

Un cop feta la digestió hem començat amb les competicions d'1c1 i la Lliga Groc-i-Lila de 5 contra 5.
Després d’una bona dutxa, hem sopat arròs tres delícies i salsitxes acompanyades de patates al forn i un flam de postres.

A la nit, tot i que la pluja ens ha fet aixoplugar-nos dins el pavelló, hem pogut acabar les Olimpíades nocturnes, que han ajudat a cadascun dels equips a sumar punts per la Lliga Groc-i-Lila.

Després d’un dia molt llarg, hem agafat el llit amb més ganes que ahir. Tots estem bé i a punt per el "més i millor" de demà! 

Un… dos… tres… Sant Pep!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada