dilluns, 26 de març del 2018

3r dia de Campus

El Campus segueix en marxa i avui hem completat el 3r dia a Amposta. Les cares dels jugadors comencen a ser una barreja de cansament i d'il·lusió.

El dia començava ben d'hora, a les 8:00, amb les piles més que carregades i moltes, moltes ganes d'entrenar! Amb els diferents equips, hem treballat el passe i les superioritats en el joc en situacions de 2c1 i de 3c2 als entrenaments, i hem rematat el matí fent diferents activitats, com les competicions de Triples i Two Ball, on el vent ens ha ajudat a ficar-ne més (si es pot).
Per recuperar tota l'energia, hem dinat un bon plat de macarrons i una hamburguesa seguits de les Activitats de Migdia.

Com ja és tradició des de fa molts anys, hem pogut gaudir d'una MasterClass de joc de peus dirigida pel nostre gran entrenador i jugador d'EBA, Marc Hueso i amb l'ajuda indispensable d'en Nil Santiago.

Un cop hem entrat en calor, hem iniciat les competicions d'1c1 i 3c3, on hem pogut observar en varies ocasions alguns dels moviments de peus d'en Hueso. Després d'una aturada per berenar, hem acabat la tarda amb la Lliga Groc i Lila de 5c5 i una bona dutxa.

A la nit, per fi, ha arribat un del moment més esperat del campus: LA NIT DELS BOJOS! Ahir va apretar la pluja i no vam tenir temps de fer-la tal i com estava previst i avui els nens encara s’ho han agafat amb més ganes. Un cop acabat, amb alguns monitors que podran amagar-se al mateix lloc l’any que vé, hem anat a dormir per estar decansats a un altre dels moments més esperats del Campus: LA GRAN BATALLA!

Demà més i millor!

Un... dos... tres... Sant Pep!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada