dissabte, 24 de març del 2018

ESTEM de CAMPUS! No ens atura ni el vent!

Després de molts dies d'espera, podem dir finalment que ESTEM DE CAMPUS!!!

El dia ha començat força espès, amb una pluja insistent a Badalona que ha remullat a més d'un mentre carregàvem l'autocar. El viatge ha sigut entretingut i, un cop arribats a Amposta, ens hem trobat amb un altre company meteorològic: el vent. Tot i això, no hi ha cap element que pugui superar la nostre il·lusió i les ganes d'anar de Campus!

Després de deixar les maletes a les habitacions, hem dinat uns fantàstics canelons i una combinació de truita de patata i frankfurt, que ens ha servit per agafar energia per la tarda intensa que ens esperava.

La tarda l'hem dedicat a la primera competició: el 3c3. Els primers instants d'incertesa al jugar amb companys que no són els habituals s'han convertit ràpidament en complicitat i bona entesa. Després de berenar, més competició i la primera dutxa del Campus (sempre amb sabó!).

Després de sopar, hem anat al pavelló a seguir amb la competició de 3c3. Per escalfar, un seguit de jocs molt divertits que ens han deixat escenes realment espectaculars, amb autèntiques exhibicions de ritme i coordinació. La competició nocturna ha sigut molt intensa i divertida, així que, per finalitzar la primera jornada de Campus, hem estirat i hem anat cap a les habitacions a provar el matalàs.

Demà serà un dia llarg i necessitem tota l'energia possible. Pares, mares, àvis i canaris, no patiu. Estem tots bé i NI EL VENT NO ENS ATURA!!!

Un... dos... tres... Sant Pep !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada