dimecres, 28 de març del 2018

5è dia de Campus

La música, com cada matí, dóna el tret de sortida a un nou dia de Campus. El sol i la manca de vent (per fi) pronostica un dia radiant, calorós i agradable.

Un cop recarregades les piles amb un bon esmorzar, comença l'últim entrenament del Campus. Avui ha tocat aprofundir amb el moviment sense pilota i en les diferents opcions que es presenten. Es nota que el cansament ja fa estralls a les cames però, tot i així, s'han vist entrenaments amb força ritme i intensitat.

Després d'una merescuda dutxa (amb sabó), una bona dosi de crema hidratant i un bon dinar, les últimes Activitats de migdia precedien la foto de Campus. Si hem de ser sincers, cada any ens costa més encabir a tots els participants... cada vegada som més!

Un cop realitzada la foto i desada la samarreta del Campus, arriba el moment més esperat del Campus: les finals de les competicions. Nervis, emoció i algun que altre buzzer beater han fet la delícia de tots. Tot seguit, l'altre moment estelar: el partit d'entrenadors vs. jugadors. L'emoció també ha fet acte de presència i han fet posar en tensió a més d'un. No obstant, com no pot ser d'altra manera, els entrenadors han fet valer la seva experiència i han superat als deixebles. Que duri...

Finalment, a la nit, ha tingut lloc l'entrega de premis i alguna actuació espectacular. La vetllada ha finalitzat amb una mica de música per moure el cos i marxar a dormir ben satisfets.

Demà al matí, l'All-Star... quins nervis!!!

Un... dos... tres... Sant Pep!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada