dijous, 29 de març del 2018

6è i últim dia de Campus

Amb en Bruce a tot drap, el passadís s'ha omplert en qüestió de segons. Per què? Perquè hi ha la llista dels seleccionats per jugar l'All-Star!

Un cop esmorzats, hem acabat de fer les maletes i hem buidat les habitacions. A les 10 en punt, tots aquells que no disputaven l'All-Star han jugat partidets de 5c5. Finalment, ha arribat el moment de l'espectacle. Després de les presentacions, els escollits ens han fet gaudir d'un bon espectacle, tant en cistella petita com en cistella gran. A més a més, hem comptat amb la visita sorpresa d'en Felipe, jugador del Júnior A, en Víctor i en Toni, que ens han vingut a saludar de camí a Saragossa, on disputaran un torneig amb el seu equip.

Després dels partits, una bona dutxa i cap a dinar. L'últim àpat del Campus ens serveix per comentar les anècdotes de tota la setmana i acabar d'esgotar les poques forces que ens queden.

A les 16h en punt, els autocars engegaven motors i ens dirigíem de nou cap a Badalona, on tots els pares ens esperaven a les grades de Sant Pep.

Després d'un petard de celebració i d'un nou càntic de guerra, hem entonat el crit que posa punt i final a un nou Campus, el Campus més multitudinari de la història!

Un... dos... tres... Sant Pep!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada